23. mai 2023 |
Aktiiv Spordiklubi bassein |
Ammooniumioon mg/l |
<0.02 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<0.5 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
1 |
100 |
Nitraatioon mg/l |
4.4 |
|
Nitraatioon (vahe) mg/l |
4.3 |
20 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
<0.1 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.9 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
0.9 |
3 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
<1 |
|
pH pH |
7 |
6.7 kuni 8.0 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
1.3 |
0.5 kuni 1.5 |
Värvus mg/l Pt |
<5 |
15 |
Seotud kloor (≤31 °C) mg/l |
0.2 |
0.4 |
|
|
18. aprill 2023 |
Aktiiv Spordiklubi bassein |
Ammooniumioon mg/l |
<0.02 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<0.5 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Nitraatioon mg/l |
3.7 |
|
Nitraatioon (vahe) mg/l |
2.71 |
20 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
0.99 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.2 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
0.2 |
3 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
<1 |
|
pH pH |
6.9 |
6.7 kuni 8.0 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
1.1 |
0.5 kuni 1.5 |
Värvus mg/l Pt |
<5 |
15 |
Seotud kloor (≤31 °C) mg/l |
0.22 |
0.4 |
|
|
21. märts 2023 |
Aktiiv Spordiklubi bassein |
Ammooniumioon mg/l |
<0.02 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<0.5 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Nitraatioon mg/l |
3.7 |
|
Nitraatioon (vahe) mg/l |
0.8 |
20 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
2.9 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.3 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
0.3 |
3 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
<1 |
|
pH pH |
7 |
6.7 kuni 8.0 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
1.1 |
0.5 kuni 1.5 |
Värvus mg/l Pt |
<5 |
15 |
Seotud kloor (≤31 °C) mg/l |
0.26 |
0.4 |
|
|
21. veebruar 2023 |
Aktiiv Spordiklubi bassein |
Ammooniumioon mg/l |
0.03 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
0.56 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Nitraatioon mg/l |
3.5 |
|
Nitraatioon (vahe) mg/l |
1.6 |
20 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
1.9 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.4 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
0.4 |
3 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
<1 |
|
pH pH |
6.9 |
6.7 kuni 8.0 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
1.2 |
0.5 kuni 1.5 |
Värvus mg/l Pt |
<5 |
15 |
Seotud kloor (≤31 °C) mg/l |
0.3 |
0.4 |
|
|
24. jaanuar 2023 |
Aktiiv Spordiklubi bassein |
Ammooniumioon mg/l |
<0.011 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<0.5 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Nitraatioon mg/l |
3.4 |
|
Nitraatioon (vahe) mg/l |
1.6 |
20 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
1.8 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
<1 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
0 |
3 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
<1 |
|
pH pH |
7.2 |
6.7 kuni 8.0 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
1.3 |
0.5 kuni 1.5 |
Värvus mg/l Pt |
2.5 |
15 |
Seotud kloor (≤31 °C) mg/l |
0.3 |
0.4 |
|
|
02. august 2022 |
Aktiiv Spordiklubi bassein |
pH pH |
6.7 |
6.7 kuni 8.0 |
Hägusus NHÜ |
<1 |
2 |
Värvus mg/l Pt |
0 |
15 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Nitraatioon mg/l |
5 |
|
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
5 |
|
Nitraatioon (vahe) mg/l |
<1 |
20 |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
2.3 |
|
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
2 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
<0.5 |
3 |
Vaba kloor mg/l |
1.2 |
0.5 kuni 1.5 |
Seotud kloor (≤31 °C) mg/l |
0.4 |
0.4 |
Ammooniumioon mg/l |
<0.05 |
0.5 |
|
|
17. mai 2022 |
Aktiiv Spordiklubi bassein |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Ammooniumioon mg/l |
<0.05 |
0.5 |
pH pH |
6.9 |
6.7 kuni 8.0 |
Hägusus NHÜ |
<1 |
2 |
Värvus mg/l Pt |
0 |
15 |
Nitraatioon mg/l |
14 |
|
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
14 |
|
Nitraatioon (vahe) mg/l |
<1 |
20 |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.6 |
|
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
1 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
0.6 |
3 |
Vaba kloor mg/l |
1.3 |
0.5 kuni 1.5 |
Seotud kloor (≤31 °C) mg/l |
0.2 |
0.4 |
|
|
19. aprill 2022 |
Aktiiv Spordiklubi bassein |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Ammooniumioon mg/l |
<0.05 |
0.5 |
pH pH |
7.4 |
6.7 kuni 8.0 |
Seotud kloor (≤31 °C) mg/l |
0.2 |
0.4 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
0.9 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
<0.5 |
3 |
Nitraatioon (vahe) mg/l |
3.2 |
20 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<1 |
2 |
Nitraatioon mg/l |
4.4 |
|
Värvus mg/l Pt |
0 |
15 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
1.2 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.3 |
|
Vaba kloor mg/l |
1.6 |
0.5 kuni 1.5 |
|
|
09. märts 2022 |
Aktiiv Spordiklubi bassein |
Vaba kloor mg/l |
1.3 |
0.5 kuni 1.5 |
Seotud kloor (≤31 °C) mg/l |
0.4 |
0.4 |
|
|
01. märts 2022 |
Aktiiv Spordiklubi bassein |
Ammooniumioon mg/l |
<0.05 |
0.5 |
pH pH |
7.4 |
6.7 kuni 8.0 |
Hägusus NHÜ |
<1 |
2 |
Värvus mg/l Pt |
0 |
15 |
Nitraatioon mg/l |
5.5 |
|
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
3.2 |
|
Nitraatioon (vahe) mg/l |
2.3 |
20 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.7 |
|
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
1.5 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
<0.5 |
3 |
Vaba kloor mg/l |
1.2 |
0.5 kuni 1.5 |
Seotud kloor (≤31 °C) mg/l |
0.6 |
0.4 |
|
|