06. november 2024 |
Ämmuste Kooli köögist |
Kuressaare küla, Viljandi vald, Viljandi maakond |
Ammoonium mg/l |
0.031 |
0.50 |
Oksüdeeritavus mgO2/l |
<1 |
5.0 |
Nitrit mg/l |
<0.01 |
0.5 |
Tsüaniid µg/l |
<3 |
50 |
Fluoriid mg/l |
0.44 |
1.5 |
Kloriid mg/l |
1.8 |
250 |
Nitraat mg/l |
<0.1 |
50 |
Sulfaat mg/l |
1.2 |
250 |
Alumiinium µg/l |
<50 |
200 |
Antimon µg/l |
<0.05 |
10.0 |
Arseen µg/l |
4.3 |
10 |
Boor mg/l |
0.17 |
1.5 |
Kaadmium µg/l |
<0.01 |
5.0 |
Kroom µg/l |
<0.05 |
50 |
Mangaan µg/l |
10 |
50 |
Naatrium mg/l |
130 |
200 |
Nikkel µg/l |
<0.05 |
20 |
Plii µg/l |
<0.05 |
10 |
Seleen µg/l |
<0.05 |
20 |
Vask mg/l |
0.00025 |
2.0 |
Elavhõbe µg/l |
<0.005 |
1.0 |
Benseen µg/l |
<0.06 |
1.0 |
Bromodiklorometaan μg/l |
<0.1 |
|
Dibromoklorometaan μg/l |
<0.1 |
|
1,2,3,4-Tetraklorobenseen μg/l |
<0.1 |
0.1 |
Tetrakloroeteen ja trikloroeteen µg/l |
Ei leitud |
10 |
Trihalometaanide summa µg/l |
Ei leitud |
100 |
Benso(a)püreen µg/l |
<0.002 |
0.010 |
PAH-d summa μg/l |
Ei leitud |
0.1 |
Pestitsiidide summa µg/l |
0.15 |
0.50 |
AMPA µg/l |
0.15 |
0.1 |
|
|
10. oktoober 2024 |
Ämmuste Kooli köögist |
Kuressaare küla, Viljandi vald, Viljandi maakond |
Coli-laadsed bakterid (Colilert) MPN/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli (Colilert) MPN/100 ml |
0 |
0 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
486 |
2500 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
187 |
ebaloomulike muutusteta |
pH pH ühik |
7.8 |
6.5 kuni 9.5 |
Hägusus (NTU) NTU |
<0.5 |
|
Lõhnaläve indeks TON |
1 |
|
maitseläve indeks TFN |
1 |
|
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
<5 |
|
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Raud µg/l |
<20 |
200 |
|
|
10. oktoober 2024 |
Ämmuste kooli puurkaevu maja |
Kuressaare küla, Viljandi vald, Viljandi maakond |
Naatrium mg/l |
12 |
200 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
478 |
2500 |
pH pH ühik |
7.7 |
6.5 kuni 9.5 |
Lõhnaläve indeks TON |
<2 |
|
Nitrit mg/l |
<0 |
0.5 |
Nitraat mg/l |
<0.01 |
50 |
Sulfaat mg/l |
1.3 |
250 |
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Ammoonium mg/l |
0.17 |
0.50 |
Hägusus (NTU) NTU |
4.1 |
|
Oksüdeeritavus mgO2/l |
<1 |
5.0 |
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
<5 |
|
Fluoriid mg/l |
0.45 |
1.5 |
Kloriid mg/l |
1.8 |
250 |
Coli-laadsed bakterid (Colilert) MPN/100 ml |
0 |
0 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli (Colilert) MPN/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
226 |
ebaloomulike muutusteta |
|
|
12. oktoober 2023 |
Ämmuste Kooli köögist |
Kuressaare küla, Viljandi vald, Viljandi maakond |
Hägusus (NTU) NTU |
<0.5 |
|
Lõhnaläve indeks TON |
<2 |
|
maitseläve indeks TFN |
<2 |
|
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
<5 |
|
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Raud µg/l |
<20 |
200 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
80 |
ebaloomulike muutusteta |
Elektrijuhtivus μS/cm |
491 |
2500 |
pH pH ühik |
8.1 |
6.5 kuni 9.5 |
|
|
07. detsember 2021 |
Ämmuste Kooli köögist |
Kuressaare küla, Viljandi vald, Viljandi maakond |
Hägusus (NTU) NTU |
<1 |
|
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
0 |
|
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
0 |
ebaloomulike muutusteta |
Elektrijuhtivus μS/cm |
427 |
2500 |
pH pH ühik |
7.7 |
6.5 kuni 9.5 |
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Raud µg/l |
<20 |
200 |
|
|
22. jaanuar 2020 |
Ämmuste Kooli köögist |
Kuressaare küla, Viljandi vald, Viljandi maakond |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
5 |
ebaloomulike muutusteta |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Raud µg/l |
<20 |
200 |
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
0 |
|
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Hägusus (NTU) NTU |
<1 |
|
pH pH ühik |
7.7 |
6.5 kuni 9.5 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
423 |
2500 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
|
|
10. september 2019 |
Ämmuste Kooli köögist |
Kuressaare küla, Viljandi vald, Viljandi maakond |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
|
|
05. november 2018 |
Ämmuste Kooli köögist |
Kuressaare küla, Viljandi vald, Viljandi maakond |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
113 |
ebaloomulike muutusteta |
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
415 |
2500 |
pH pH ühik |
7.8 |
6.5 kuni 9.5 |
Hägusus (NTU) NTU |
<1 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Raud µg/l |
21 |
200 |
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
0 |
|
|
|
08. november 2017 |
Ämmuste Kooli köögist |
Kuressaare küla, Viljandi vald, Viljandi maakond |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
|
|
07. november 2017 |
Ämmuste Kooli köögist |
Kuressaare küla, Viljandi vald, Viljandi maakond |
Hägusus (NTU) NTU |
2.2 |
|
pH pH ühik |
7.8 |
6.5 kuni 9.5 |
Värvus (Pt-Co ühik) Pt-Co ühik |
<5 |
|
Raud µg/l |
40 |
200 |
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Ammoonium mg/l |
0.075 |
0.50 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
506 |
2500 |
|
|