12. september 2023 |
Hotell Lydia bassein |
Ammooniumioon mg/l |
<0.02 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<0.5 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/1 ml |
0 |
100 |
Nitraatioon mg/l |
19 |
|
Nitraatioon (vahe) 1 mg/l |
0 |
20 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
19 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
<1 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
0 |
3 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
<1 |
|
pH pH ühik |
7 |
6.7 kuni 8.0 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
0.5 |
0.5 kuni 1.5 |
Värvus mg/l Pt |
<5 |
15 |
Seotud kloor (>31 °C) mg/l |
0.14 |
0.5 |
|
|
19. juuli 2023 |
Hotell Lydia bassein |
Ammooniumioon mg/l |
<0.02 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<0.5 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/1 ml |
0 |
100 |
Nitraatioon mg/l |
19 |
|
Nitraatioon (vahe) 1 mg/l |
1 |
20 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
20 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
2.1 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
1.1 |
3 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
<1 |
|
pH pH ühik |
7.3 |
6.7 kuni 8.0 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
0.54 |
0.5 kuni 1.5 |
Värvus mg/l Pt |
<5 |
15 |
Seotud kloor (>31 °C) mg/l |
0.31 |
0.5 |
|
|
28. juuni 2023 |
Hotell Lydia bassein |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
0.49 |
0.5 kuni 1.5 |
Värvus mg/l Pt |
<5 |
15 |
Seotud kloor (>31 °C) mg/l |
0.37 |
0.5 |
Ammooniumioon mg/l |
<0.02 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<0.5 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/1 ml |
10 |
100 |
Nitraatioon mg/l |
20 |
|
Nitraatioon (vahe) 1 mg/l |
1 |
20 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
19 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
2.2 |
3 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
3.2 |
|
pH pH ühik |
6.9 |
6.7 kuni 8.0 |
|
|
15. mai 2023 |
Hotell Lydia bassein |
Vaba kloor mg/l |
0.47 |
0.5 kuni 1.5 |
Nitraatioon mg/l |
20 |
|
Nitraatioon (vahe) 1 mg/l |
2 |
20 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
18 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.5 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
0.5 |
3 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
<1 |
|
pH pH ühik |
7.2 |
6.7 kuni 8.0 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Värvus mg/l Pt |
<5 |
15 |
Seotud kloor (>31 °C) mg/l |
0.28 |
0.5 |
Ammooniumioon mg/l |
0.024 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<0.5 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/1 ml |
0 |
100 |
|
|
10. aprill 2023 |
Hotell Lydia bassein |
Ammooniumioon mg/l |
0.033 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<0.5 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Nitraatioon mg/l |
21 |
|
Nitraatioon (vahe) 1 mg/l |
1 |
20 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
20 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
3.6 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
2.6 |
3 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
<1 |
|
pH pH |
6.8 |
6.7 kuni 8.0 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
0.68 |
0.5 kuni 1.5 |
Värvus mg/l Pt |
<5 |
15 |
Seotud kloor (>31 °C) mg/l |
0.36 |
0.5 |
|
|
10. märts 2023 |
Hotell Lydia bassein |
Ammooniumioon mg/l |
0.027 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<0.5 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Nitraatioon mg/l |
21 |
|
Nitraatioon (vahe) 1 mg/l |
1 |
20 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
20 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
2 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
1 |
3 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
<1 |
|
pH pH |
7 |
6.7 kuni 8.0 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
0.51 |
0.5 kuni 1.5 |
Värvus mg/l Pt |
<5 |
15 |
Seotud kloor (>31 °C) mg/l |
0.47 |
0.5 |
|
|
27. veebruar 2023 |
Hotell Lydia bassein |
Ammooniumioon mg/l |
<0.02 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<0.5 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
1 |
100 |
Nitraatioon mg/l |
21 |
|
Nitraatioon (vahe) 1 mg/l |
2 |
20 |
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
19 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
2.3 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
1.3 |
3 |
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
<1 |
|
pH pH |
6.9 |
6.7 kuni 8.0 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
0.49 |
0.5 kuni 1.5 |
Värvus mg/l Pt |
<5 |
15 |
Seotud kloor (>31 °C) mg/l |
0.5 |
0.5 |
|
|
31. jaanuar 2023 |
Hotell Lydia bassein |
Ammooniumioon mg/l |
0.05 |
0.5 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Hägusus NHÜ |
<0.5 |
2 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Nitraatioon mg/l |
20 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
<1 |
|
pH pH |
7.1 |
6.7 kuni 8.0 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
0.67 |
0.5 kuni 1.5 |
Värvus mg/l Pt |
<5 |
15 |
Seotud kloor (>31 °C) mg/l |
0.49 |
0.5 |
|
|
20. detsember 2022 |
Hotell Lydia bassein |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
pH pH |
7.4 |
6.7 kuni 8.0 |
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
1.9 |
3 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Ammooniumioon mg/l |
<0.05 |
0.5 |
Hägusus NHÜ |
<1 |
2 |
Värvus mg/l Pt |
0 |
15 |
Nitraatioon mg/l |
19 |
|
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
18 |
|
Nitraatioon (vahe) 1 mg/l |
1 |
20 |
Vaba kloor mg/l |
0.5 |
0.5 kuni 1.5 |
Seotud kloor (>31 °C) mg/l |
0.4 |
0.5 |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
3.2 |
|
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
1.3 |
|
|
|
01. september 2022 |
Hotell Lydia bassein |
Ammooniumioon mg/l |
<0.05 |
0.5 |
pH pH |
7.2 |
6.7 kuni 8.0 |
Hägusus NHÜ |
<1 |
2 |
Värvus mg/l Pt |
0 |
15 |
Nitraatioon mg/l |
22 |
|
Nitraatioon (veevõrgus) mg/l |
18 |
|
Nitraatioon (vahe) 1 mg/l |
4 |
20 |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
3 |
|
Oksüdeeritavus (veevõrgus) mg/l O2 |
2.5 |
|
Oksüdeeritavus (vahe) mg/l O2 |
0.5 |
3 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100ml |
0 |
20 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Kolooniate arv 37 °C juures PMÜ/ml |
0 |
100 |
Pseudomonas aeruginosa PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Stafülokokid PMÜ/100 ml |
0 |
10 |
Vaba kloor mg/l |
0.3 |
0.5 kuni 1.5 |
Seotud kloor (>31 °C) mg/l |
1.3 |
0.5 |
|
|