05. mai 2022 |
Võhma toidutare köögist |
Soomevere küla, Põhja-Sakala vald, Viljandi maakond |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Fluoriid mg/l |
0.1 |
1.5 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
5 |
ebaloomulike muutusteta |
Ammoonium mg/l |
<0.05 |
0.50 |
pH pH ühik |
7.4 |
6.5 kuni 9.5 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
667 |
2500 |
Hägusus (NTU) NTU |
<1 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
0 |
|
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.6 |
5.0 |
Raud µg/l |
<20 |
200 |
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Kloriid mg/l |
24 |
250 |
Sulfaat mg/l |
28 |
250 |
|
|
10. november 2021 |
Võhma toidutare köögist |
Soomevere küla, Põhja-Sakala vald, Viljandi maakond |
HCH, alfa µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
HCH, beeta µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
Benso(a)püreen μg/l |
Ei leitud |
0.010 |
Benso(b)fluoranteen μg/l |
Ei leitud |
|
Benso(g,h,i)perüleen μg/l |
Ei leitud |
|
beeta-Endosulfaan µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
Endosulfaansulfaat µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
Endriin µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
HCH, delta µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
cis-Heptakloorepoksiid µg/l |
Ei leitud |
0.03 |
Dieldriin µg/l |
Ei leitud |
0.03 |
Dikofool µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
Benso(k)fluoranteen μg/l |
Ei leitud |
|
Indeno(1,2,3 c,d)püreen μg/l |
Ei leitud |
|
Kaptafool µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
Heksaklorobenseen (HCB) µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
o,p-DDT µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
p,p-DDE µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
alfa-Endosulfaan µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
Heptakloor µg/l |
Ei leitud |
0.03 |
o,p-DDD µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
p,p-DDD µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
o,p-DDE µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
p,p-DDT µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
trans-Heptakloorepoksiid (e. heptakloor-endoepoksiid) µg/l |
Ei leitud |
0.03 |
HCH, gamma (Lindaan) µg/l |
Ei leitud |
0.1 |
|
|
03. november 2021 |
Võhma toidutare köögist |
Soomevere küla, Põhja-Sakala vald, Viljandi maakond |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
0.8 |
5.0 |
pH pH ühik |
7.3 |
6.5 kuni 9.5 |
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Raud µg/l |
<20 |
200 |
Sulfaat mg/l |
31 |
250 |
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
0 |
|
Boor mg/l |
<0.1 |
1.0 |
Fluoriid mg/l |
0.1 |
1.5 |
Nitraat mg/l |
40 |
50 |
Nitrit mg/l |
<0.002 |
0.5 |
Ammoonium mg/l |
<0.05 |
0.50 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
644 |
2500 |
Hägusus (NTU) NTU |
<1 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
18 |
ebaloomulike muutusteta |
Naatrium mg/l |
16 |
200 |
Kloriid mg/l |
25 |
250 |
Alumiinium µg/l |
<10 |
200 |
Lõhn |
1 |
Tarbijale vastuvõetav |
Maitse |
1 |
Tarbijale vastuvõetav |
Värvus |
1 |
Tarbijale vastuvõetav |
Hägusus |
1 |
Tarbijale vastuvõetav |
|
|
15. september 2020 |
Võhma toidutare köögist |
Soomevere küla, Põhja-Sakala vald, Viljandi maakond |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.3 |
5.0 |
Naatrium mg/l |
14 |
200 |
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Hägusus (NTU) NTU |
<1 |
|
Elektrijuhtivus μS/cm |
660 |
2500 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
0 |
ebaloomulike muutusteta |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
0 |
|
Sulfaat mg/l |
<1 |
250 |
pH pH ühik |
7.2 |
6.5 kuni 9.5 |
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
|
|
08. juuli 2019 |
Võhma toidutare köögist |
Soomevere küla, Põhja-Sakala vald, Viljandi maakond |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
|
|
08. juuli 2019 |
Võhma toidutare köögist |
Soomevere küla, Põhja-Sakala vald, Viljandi maakond |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
|
|
03. juuli 2019 |
Võhma toidutare köögist |
Soomevere küla, Põhja-Sakala vald, Viljandi maakond |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
6 |
0 |
|
|
26. juuni 2019 |
Võhma toidutare köögist |
Soomevere küla, Põhja-Sakala vald, Viljandi maakond |
Ammoonium mg/l |
<0.05 |
0.50 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
633 |
2500 |
pH pH ühik |
7.2 |
6.5 kuni 9.5 |
Hägusus (NTU) NTU |
<1 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
0 |
|
Naatrium mg/l |
16 |
200 |
Sulfaat mg/l |
29 |
250 |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.1 |
5.0 |
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
>100 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
102 |
ebaloomulike muutusteta |
|
|
11. juuli 2018 |
Võhma toidutare köögist |
Soomevere küla, Põhja-Sakala vald, Viljandi maakond |
pH pH ühik |
7.3 |
6.5 kuni 9.5 |
Naatrium mg/l |
16 |
200 |
Sulfaat mg/l |
30 |
250 |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
0.8 |
5.0 |
Raud µg/l |
<20 |
200 |
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
54 |
ebaloomulike muutusteta |
Elektrijuhtivus μS/cm |
664 |
2500 |
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Hägusus (NTU) NTU |
<1 |
|
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
0 |
|
Ammoonium mg/l |
<0.05 |
0.50 |
|
|
20. juuni 2017 |
Võhma toidutare köögist |
Soomevere küla, Põhja-Sakala vald, Viljandi maakond |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Fluoriid mg/l |
<0.2 |
1.5 |
Raud µg/l |
<20 |
200 |
Nitraat mg/l |
24 |
50 |
Ammoonium mg/l |
<0.05 |
0.50 |
Nitrit mg/l |
0.03 |
0.5 |
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
0 |
|
Hägusus (NTU) NTU |
<1 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
pH pH ühik |
7.2 |
6.5 kuni 9.5 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
575 |
2500 |
|
|