26. juuni 2024 |
Karjamaa Spordi- ja Puhkebaasi köök |
Karjamaa küla, Alutaguse vald, Ida-Viru maakond |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
61 |
ebaloomulike muutusteta |
pH pH ühik |
6.4 |
6.5 kuni 9.5 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
401 |
2500 |
Hägusus (FAU) FAU |
5 |
|
Värvus (kraadides) kraadi |
5 |
|
Lõhn (pallides) pall |
0 |
|
Maitse (pallides) pall |
0 |
|
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
|
|
05. juuli 2023 |
Karjamaa Spordi- ja Puhkebaasi köök |
Karjamaa küla, Alutaguse vald, Ida-Viru maakond |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
33 |
ebaloomulike muutusteta |
pH pH ühik |
7.03 |
6.5 kuni 9.5 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
435 |
2500 |
Hägusus (NTU) NTU |
1.6 |
|
Värvus (kraadides) kraadi |
18 |
|
Lõhn (pallides) pall |
0 |
|
Maitse (pallides) pall |
0 |
|
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
|
|
13. juuni 2022 |
Karjamaa Spordi- ja Puhkebaasi köök |
Karjamaa küla, Alutaguse vald, Ida-Viru maakond |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
425 |
2500 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
pH pH ühik |
7.53 |
6.5 kuni 9.5 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
29 |
ebaloomulike muutusteta |
Hägusus (NTU) NTU |
2 |
|
Värvus (kraadides) kraadi |
29 |
|
Lõhn (pallides) pall |
0 |
|
Maitse (pallides) pall |
0 |
|
|
|
15. september 2021 |
Karjamaa Spordi- ja Puhkebaasi köök |
Karjamaa küla, Alutaguse vald, Ida-Viru maakond |
Lõhn |
1 |
Tarbijale vastuvõetav |
Maitse |
1 |
Tarbijale vastuvõetav |
Värvus |
1 |
Tarbijale vastuvõetav |
Hägusus |
1 |
Tarbijale vastuvõetav |
Tsüaniid µg/l |
<3 |
50 |
Trihalometaanide summa µg/l |
3 |
100 |
1,2-dikloroetaan µg/l |
<0.1 |
3.0 |
Benseen µg/l |
<0.1 |
1.0 |
Tetrakloroeteen ja trikloroeteen µg/l |
<0.1 |
10 |
Boor mg/l |
0.117 |
1.0 |
|
|
09. august 2021 |
Karjamaa Spordi- ja Puhkebaasi köök |
Karjamaa küla, Alutaguse vald, Ida-Viru maakond |
Mangaan µg/l |
29 |
50 |
Raud µg/l |
44 |
200 |
|
|
08. juuli 2021 |
Karjamaa Spordi- ja Puhkebaasi köök |
Karjamaa küla, Alutaguse vald, Ida-Viru maakond |
Värvus (kraadides) kraadi |
17 |
|
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
38 |
ebaloomulike muutusteta |
pH pH ühik |
6.63 |
6.5 kuni 9.5 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
441 |
2500 |
Hägusus (NTU) NTU |
2 |
|
Lõhn (pallides) pall |
0 |
|
Maitse (pallides) pall |
0 |
|
|
|
03. juuli 2019 |
Karjamaa Spordi- ja Puhkebaasi köök |
Karjamaa küla, Alutaguse vald, Ida-Viru maakond |
Maitse (pallides) pall |
0 |
|
Lõhn (pallides) pall |
0 |
|
Värvus (kraadides) kraadi |
10 |
|
Elektrijuhtivus μS/cm |
361 |
2500 |
pH pH ühik |
6.9 |
6.5 kuni 9.5 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Hägusus (NTU) NTU |
2 |
|
Ammoonium mg/l |
0.44 |
0.50 |
|
|
21. august 2018 |
Karjamaa Spordi- ja Puhkebaasi köök |
Karjamaa küla, Alutaguse vald, Ida-Viru maakond |
|
|
17. juuli 2018 |
Karjamaa Spordi- ja Puhkebaasi köök |
Karjamaa küla, Alutaguse vald, Ida-Viru maakond |
|
|
03. juuli 2018 |
Karjamaa Spordi- ja Puhkebaasi köök |
Karjamaa küla, Alutaguse vald, Ida-Viru maakond |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
pH pH ühik |
7.2 |
6.5 kuni 9.5 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
426 |
2500 |
Hägusus (NTU) NTU |
1 |
|
Värvus (kraadides) kraadi |
20 |
|
Lõhn (pallides) pall |
0 |
|
Maitse (pallides) pall |
0 |
|
Ammoonium mg/l |
0.26 |
0.50 |
Raud µg/l |
420 |
200 |
|
|