28. november 2024 |
Sagadi mõisa restorani köök |
Palmse küla, Haljala vald, Lääne-Viru maakond |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Soole enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
16 |
ebaloomulike muutusteta |
|
|
28. november 2024 |
Sagadi mõisa restorani köök |
Palmse küla, Haljala vald, Lääne-Viru maakond |
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Hägusus (NTU) NTU |
<0.5 |
|
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
12 |
|
Elektrijuhtivus μS/cm |
310 |
2500 |
pH pH ühik |
7.88 |
6.5 kuni 9.5 |
|
|
13. detsember 2023 |
Sagadi mõisa restorani köök |
Palmse küla, Haljala vald, Lääne-Viru maakond |
Naatrium mg/l |
77 |
200 |
Benso(a)püreen µg/l |
<0.001 |
0.010 |
Benso(b)fluoranteen μg/l |
<0.001 |
|
Benso(k)fluoranteen μg/l |
<0.001 |
|
Benso(g,h,i)perüleen μg/l |
<0.0004 |
|
Indeno(1,2,3 c,d)püreen μg/l |
<0.002 |
|
PAH-d summa μg/l |
Ei leitud |
0.1 |
Pestitsiidide summa µg/l |
Ei leitud |
0.50 |
|
|
22. november 2023 |
Sagadi mõisa restorani köök |
Palmse küla, Haljala vald, Lääne-Viru maakond |
Ammoonium mg/l |
<0.08 |
0.50 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
300 |
2500 |
Hägusus (NTU) NTU |
<0.5 |
|
Jääkkloor (üld) mg/l |
<0.06 |
|
Jääkkloor (vaba) mg/l |
|
0.5 |
Nitrit mg/l |
0.008 |
0.5 |
pH pH ühik |
7.72 |
6.5 kuni 9.5 |
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
15.5 |
|
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
<3 |
ebaloomulike muutusteta |
Soole enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
|
|
31. oktoober 2022 |
Sagadi mõisa restorani köök |
Palmse küla, Haljala vald, Lääne-Viru maakond |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
3 |
ebaloomulike muutusteta |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Nitrit mg/l |
0.004 |
0.5 |
pH pH ühik |
7.46 |
6.5 kuni 9.5 |
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
9.5 |
|
Ammoonium mg/l |
0.15 |
0.50 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
292 |
2500 |
Hägusus (NTU) NTU |
0.65 |
|
Jääkkloor (üld) mg/l |
0.26 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
|
|
20. mai 2021 |
Sagadi mõisa restorani köök |
Palmse küla, Haljala vald, Lääne-Viru maakond |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
11.9 |
|
Elektrijuhtivus μS/cm |
314 |
2500 |
Ammoonium mg/l |
0.22 |
0.50 |
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
3 |
|
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
3 |
|
Hägusus (NTU) NTU |
1.33 |
|
pH pH ühik |
7.68 |
6.5 kuni 9.5 |
|
|
14. mai 2020 |
Sagadi mõisa restorani köök |
Palmse küla, Haljala vald, Lääne-Viru maakond |
Elektrijuhtivus μS/cm |
306 |
2500 |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Ammoonium mg/l |
0.21 |
0.50 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
10.3 |
|
pH pH ühik |
7.65 |
6.5 kuni 9.5 |
Nitraat mg/l |
<1 |
50 |
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Hägusus (NTU) NTU |
<0.5 |
|
|
|
14. mai 2020 |
Sagadi mõisa restorani köök |
Palmse küla, Haljala vald, Lääne-Viru maakond |
Kaadmium µg/l |
<0.1 |
5.0 |
Alumiinium µg/l |
<5 |
200 |
Elavhõbe µg/l |
<0.2 |
1.0 |
Boor mg/l |
0.084 |
1.0 |
Arseen µg/l |
<0.1 |
10 |
Antimon µg/l |
<0.1 |
5.0 |
Plii µg/l |
<0.1 |
10 |
Kroom µg/l |
<0.2 |
50 |
Nikkel µg/l |
<1 |
20 |
Seleen µg/l |
<1 |
10 |
Tsüaniid µg/l |
<3 |
50 |
|
|
18. juuni 2019 |
Sagadi mõisa restorani köök |
Palmse küla, Haljala vald, Lääne-Viru maakond |
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
|
|
14. mai 2019 |
Sagadi mõisa restorani köök |
Palmse küla, Haljala vald, Lääne-Viru maakond |
Elektrijuhtivus μS/cm |
312 |
2500 |
Hägusus (NTU) NTU |
0.95 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
1 |
|
pH pH ühik |
7.68 |
6.5 kuni 9.5 |
Värvus (Pt-Co skaala) mg/l Pt |
10.2 |
|
Coli-laadsed bakterid PMÜ/100 ml |
9 |
0 |
Escherichia coli PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Ammoonium mg/l |
0.19 |
0.50 |
|
|