22. november 2021 |
Tootmistsehh |
Laabi küla, Harku vald, Harju maakond |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
41 |
ebaloomulike muutusteta |
|
|
15. oktoober 2021 |
Tootmistsehh |
Laabi küla, Harku vald, Harju maakond |
Coli-laadsed bakterid (Colilert) MPN/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli (Colilert) MPN/100 ml |
0 |
0 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
249 |
ebaloomulike muutusteta |
|
|
15. oktoober 2021 |
Tootmistsehh |
Laabi küla, Harku vald, Harju maakond |
Sulfaat mg/l |
19 |
250 |
Ammoonium mg/l |
<0.05 |
0.50 |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
2.2 |
5.0 |
Raud Fe 2+ μg/l |
29 |
|
Magneesium mg/l |
<2.0 |
|
Kaltsium mg/l |
<5.0 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
8 |
|
Mangaan µg/l |
<10 |
50 |
Väävelvesinik mg/l |
<0.005 |
|
pH pH ühik |
8.3 |
6.5 kuni 9.5 |
Hägusus (NTU) NTU |
<1.0 |
|
Raud µg/l |
55 |
200 |
Üldkaredus (mg-ekv) mg-ekv/l |
0.09 |
|
Elektrijuhtivus μS/cm |
565 |
2500 |
Värvus (Pt/Co skaala) mg/l Pt |
3 |
|
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
8 |
|
|
|
09. oktoober 2020 |
Tootmistsehh |
Laabi küla, Harku vald, Harju maakond |
Värvus (Pt/Co skaala) mg/l Pt |
<2.0 |
|
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
4 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
4 |
|
Hägusus (NTU) NTU |
<1.0 |
|
Raud µg/l |
25 |
200 |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.7 |
5.0 |
Raud Fe 2+ μg/l |
10 |
|
Ammoonium mg/l |
0.06 |
0.50 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
601 |
2500 |
pH pH ühik |
8.4 |
6.5 kuni 9.5 |
Sulfaat mg/l |
20 |
250 |
Mangaan µg/l |
<5 |
50 |
Magneesium mg/l |
<2.0 |
|
Kaltsium mg/l |
<5.0 |
|
Väävelvesinik mg/l |
<0.005 |
|
Üldkaredus (mg-ekv) mg-ekv/l |
<0.02 |
|
|
|
09. oktoober 2020 |
Tootmistsehh |
Laabi küla, Harku vald, Harju maakond |
Sulfaat mg/l |
<3 |
250 |
Mangaan µg/l |
<5 |
50 |
Magneesium mg/l |
<2.0 |
|
Kaltsium mg/l |
<5.0 |
|
Väävelvesinik mg/l |
<0.005 |
|
Üldkaredus (mg-ekv) mg-ekv/l |
<0.02 |
|
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
2 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
2 |
|
Hägusus (NTU) NTU |
<0.010 |
|
Raud µg/l |
21 |
200 |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
1.7 |
5.0 |
Raud Fe 2+ μg/l |
13 |
|
Ammoonium mg/l |
0.05 |
0.50 |
Elektrijuhtivus μS/cm |
13 |
2500 |
pH pH ühik |
7.1 |
6.5 kuni 9.5 |
Värvus (Pt/Co skaala) mg/l Pt |
<2.0 |
|
|
|
09. oktoober 2020 |
Pumbamaja |
Laabi küla, Harku vald, Harju maakond |
Fluoriid mg/l |
0.73 |
1.5 |
Värvus (Pt/Co skaala) mg/l Pt |
2.7 |
|
Maitse (lahjendusaste) lahjendusaste |
2 |
|
Lõhn (lahjendusaste) lahjendusaste |
2 |
|
Nitraat mg/l |
<0.5 |
50 |
Hägusus (NTU) NTU |
1.5 |
|
Raud µg/l |
350 |
200 |
Oksüdeeritavus mg/l O2 |
2.4 |
5.0 |
Raud Fe 2+ μg/l |
325 |
|
Ammoonium mg/l |
0.25 |
0.50 |
Nitrit mg/l |
<0.010 |
0.5 |
Kloriid mg/l |
98 |
250 |
pH pH ühik |
8.1 |
6.5 kuni 9.5 |
Sulfaat mg/l |
20 |
250 |
Mangaan µg/l |
40 |
50 |
Magneesium mg/l |
11.2 |
|
Naatrium mg/l |
40.2 |
200 |
Kaltsium mg/l |
43.9 |
|
Väävelvesinik mg/l |
<0.005 |
|
Üldkaredus (mg-ekv) mg-ekv/l |
1.82 |
|
Elektrijuhtivus μS/cm |
587 |
2500 |
|
|
09. oktoober 2020 |
Pumbamaja |
Laabi küla, Harku vald, Harju maakond |
Coli-laadsed bakterid (Colilert) MPN/100 ml |
0 |
0 |
Escherichia coli (Colilert) MPN/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
0 |
ebaloomulike muutusteta |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
|
|
09. oktoober 2020 |
Tootmistsehh |
Laabi küla, Harku vald, Harju maakond |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
132 |
ebaloomulike muutusteta |
Escherichia coli (Colilert) MPN/100 ml |
0 |
0 |
Coli-laadsed bakterid (Colilert) MPN/100 ml |
0 |
0 |
|
|
09. oktoober 2020 |
Tootmistsehh |
Laabi küla, Harku vald, Harju maakond |
Coli-laadsed bakterid (Colilert) MPN/100 ml |
0 |
0 |
Enterokokid PMÜ/100 ml |
0 |
0 |
Kolooniate arv 22 °C PMÜ/1 ml |
110 |
ebaloomulike muutusteta |
Escherichia coli (Colilert) MPN/100 ml |
0 |
0 |
|
|
12. september 2019 |
Tootmistsehh |
Laabi küla, Harku vald, Harju maakond |
Ra-228 mBq/l |
<0.02 |
|
Ra-226 mBq/l |
<0.003 |
|
Efektiivdoos mSv/aastas |
<0.011 |
0.10 |
|
|